Pàgines

dijous, 21 de novembre del 2013

Comentem una pel·lícula

Una de les activitats que havíem de realitzar a seminari era comentar una pel·lícula, en el meu cas la pel·lícula seleccionada és " Criadas i señoras". El comentari es podia estructurar en quatre apartats:

1) Dades bàsiques del film

Pel·lícula creada l’any 2011 als Estats Units. La seva duració és de 137 minuts ii el director és Tate Taylor. Aquesta pel·licula prové de la novela de Kathrym Stockett.
És un drama que tracta el racisme dels anys 60, de diferents històries i de l’amistat.

2) Resum
Mississippi, anys 60, Skeeter és una jove de bona familia que torna de la universitat decidida a convertir-se en escriptora. Quan arriba a la seva ciutat tot el seu cercle d’amigues estan casades, son mares, tenen minyones negres que cuiden dels seus fills i s’encarreguen de la casa. En un dels dinars amb les amigues Skeeter s’adona com tracten a les minyones i com les discriminen per ser negres. La jove decideix fer entrevistes  a les criades per conèixer el seu punt de vista davant aquesta injustícia. Finalment per certs esdeveniments acaba recopilant a moltes minyones que volen explicar les seves experiències i publica un llibre molt extitós.

3) Crítica de la pel·lícula
En la meva opinió, aquesta pel·lícula aporta moltíssims valors a la societat ja que parla sobre la integritat humana, dels drets de les persones, de la igualtat de tots per sobre el color de la pell. És una crítica a l’educació dels anys 60 entre els blancs, la superficialitat i la idea d’agradar als demés sent el que ells vulguin que siguis, en especial  les dones i la seva necessitat d’encaixar en el seu cercle.

4) Tràiler de la pel·lícula:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada