Pàgines

divendres, 13 de desembre del 2013

Word

Avui a GTIC, hem treballat diverses maneres de citar al Word i finalment hem treballat alguns dels trucs que es poden utilitzar.
Podem trobar tres maneres de citar en el Word:

1.       És important citar l'autor i l'any.
Per tant, hem de col·locar el cursor després de la paraula que volem citar. Tot seguit, anem a referència i on ens diu afegir cita, posem agregar cita, després editar, escrivim noms i cognoms, agreguem i acceptem. A partir d'aquí, escriurem el títol i l'any.
Per afegir més coses anirem a mostrar "todos los campos bibliográficos". Seguidament, anirem a referències bibliografia, escrivim "trabajos citados" i canviem el títol per referències.

2.       Si ja hem citat l'autor en la frase, llavors anem a referències, afegir cita i un cop ens cita el titol, autor i any, premem sobre la fletxa de la cita i l'editem. Finalment, posem suprimir al títol i l'autor.

3.       Afegim una frase del llibre i la posem entre cometes. Tot seguit, anem a referencies, insertar cita i premem la fletxa, l'editem, esborrem el títol i afegim el número de pàgina.

Per altra banda, hem après com citar una web. Per tant, com sabem si és una font fiable, es farà mirant els seus crèdits i coneixent-la . Si és un autor corporatiu, s'ha de citar el dia que les hem llegit. Seguidament, anirem a referències i afegir cita. Finalment, premem acceptar i ja la tenim citada. 

Per últim com he dit al principi, hem après trucs del Word. Tot seguit en citaré alguns:

Per a canviar la lletra, estil... canviarem només una paraula i després anirem sobre de l'estil, premem amb el botó dret i posem actualitzar.

Control + inicio (per anar a dalt de tot de la pàgina).

Control + fin (per anar al final de la pàgina).

Control + enter (salt de pàgina).

Afegir portada (pàgina i el número al centre, ja que així queda concordat davant i darrera).

Per a citar amb números, anirem a referències, estil i posem ISO 690-Referència numèrica. 
També, podem utilitzar l'estil APA 5ª edició o APA Sisena edició.

Control + fletxes dreta o esquera, serveix per saltar de paraules.

Control + fletxes amunt o avall, serveix per saltar de paràgrafs.

Aquesta classe m’ha sigut de molta utilitat perquè he après moltes coses que desconeixia sobre el Word tot i que és un programa que utilitzo fa molt de temps. D’aquesta manera he pogut aprofundir més i facilitar la meva tasca pràctica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada